Korea, riik, mis on täis rõõmu ja küllust.
K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) on elektrooniline reisilubade süsteem, mida haldab Korea valitsus. See süsteem aitab reisijatel vältida tarbetuid ebamugavusi ja viivitusi, võimaldades välismaalastel enne riiki sisenemist läbida lihtsa kontrolliprotsessi. K-ETA on kohustuslik kõigile Koreasse siseneda plaanivatele välismaalastele ning see lihtsustab saabumisel karantiinipunktis toimimist.Kiired tulemused pärast taotluse esitamist – kui olete K-ETA taotlenud, on tulemused tavaliselt saadaval mõne minuti jooksul. Seega saavad taotlejad kiiresti reisiplaane koostada. Varem oli reisi planeerimine keeruline, sest pidi ootama reisideklaratsiooni kinnitamist.
Korea on riik, kus on mitmesuguseid võlusid, nagu ajalugu, kultuur, loodus ja toit. Kui olete välismaalane, kes külastab Koread esimest korda, siis tahaksin teile tutvustada mõnda head kohta, mida külastada.Jeongdongjin, Gangwon-do – Jeongdongjin on väike linn, mis asub Gangwon-do idarannikul ja on kuulus oma kaunite lainete poolest, mis loksuvad nagu mäed. Jeongdongjini jaam on ka üks rongireisijate populaarsemaid vaatamisväärsusi.Goseong – Korea idarannikul asuv Goseong on koht, kus saate tunda Joseoni dünastia kaunist rannajoont ja kultuuripärandit. Seal on selliseid vaatamisväärsusi nagu Goseong Seongjuseongi kindlus, Songhaksa tempel ja Goseong Daebyeoni näitustekeskus, mistõttu on peredele hea reisi nautida.Wando, Jeollanam-do – Wando on kuulus oma kaunite saarte poolest. Seda soovitatakse neile, kes soovivad nautida loodust, kuna seal on sellised vaatamisväärsused nagu Wando Haenam 1. märtsi elamuskeskus, Wando Hill of Wind ja noorte mereökoloogia hariduskeskus.
Korea toidus on palju mitmekesiseid ja atraktiivseid toite, seega on palju toite, mida välismaalastele meeldib süüa. Järgnevalt tutvustame esindustoite ja restorane, mida välismaalased Koreas proovima peavad.Tteokbokki - Tteokbokki on vürtsikas ja magus roog, mis on valmistatud riisikoogi, punase pipra pasta ja koos maitsestamise teel. Riisikoogi nätske tekstuur ja vürtsika maitseaine maitse on suurepärased ning veelgi suuremaks nautimiseks on soovitatav seda süüa koos odeni, kalakoogi ja munaga.Bulgogi - Bulgogi on üks Korea esindustoite, marineeritud ja grillitud veiseliha. Sellel on magus ja soolane maitse ning see on saadaval paljudes erinevates versioonides erinevate koostisosadega. Tavaliselt süüakse seda riisi peal või mähitakse ssamjangiga ssami sisse.Jokbal – Jokbal on keedetud seajalgadest valmistatud roog, mida grillitakse lahtisel tulel. Sojakastme, küüslaugu ja ingveri koos nautimine on tavaline ning seda soovitatakse nautida koos sojuga.
Kultuurikogemused Koreas: Korea on kultuuriliselt väga mitmekesine riik. Välismaalased saavad kogeda Korea kultuuri traditsioonilises Hanboki kogemuses, Taekwondo kogemuses ja Chajeoni kultuurielamuskeskuses.Kohvikutänav – Korea erinevates osades on kohvikute tänavaid. Need on kohad, kus nautida kohvi ja erinevaid magustoite. Eelkõige on palju kuulsaid kohvikuid sellistes piirkondades nagu Hongdae, Gangnam, Itaewon ja Gyeongridan-gil.
K-ETA taotlemine on lihtne. Kui sisenete Internetis K-ETA taotlussaidile ja täidate oma isikuandmed ja reisiplaani vms, otsustatakse väljastamine pärast läbivaatust. Kui prindid väljastatud K-ETA enne väljalendu välja ja võtad selle endaga kaasa, menetletakse see immigratsiooniprotsessi käigus kiiresti ja mugavalt.
댓글 없음:
댓글 쓰기